Risau

Ada kaa mcm sy.. Dah jam 3 lebih baby gerak baru 3 kali.. Risaunya

Risau
21 Các câu trả lời

Minum air sejuk byk2.kalo muak minum juice buah makesure yg sejuk. Xpon mkn coklat

Baby sy pon pg pg dia kurang gerak. Bila masuk pkul 2 ke atas tu kemain laju

Tngu 12jam. Tak cukup 10 gerakan. Segera ke hosp. Wlupun hanya 9 gerakan.

5y trước

Aah. Aktif sgt. Alhamdulillah.

Doa byk2 sis.. Smbil usap perut selawat sekali. Semoga semua selamat

Takpee... Baru 3 jam... Ade 9 jam lagi nk kira kick baby 😁

5y trước

Sy selalu mcm tu.. Ntah laa knpa hari nie dia tak mau gerak.. Tunggu kna kacau baru mau gerak.. Skg da 7x kick daa

Sy pon hrni bby gerak slow jaa.. jnoh kejut nk bg gerak 😅..

Teruskan je kira selagi tak sampai 10 jam pergiraan

Ok je asalkan cukup 10 dlm 12 jam

Pg cek trs d hospital la.

Terus g check jgn biar