Bintik-bintik merah apa?

Ada ibu-ibu yang tahu ni bintik-bintik sebab apa ye?

Bintik-bintik merah apa?
5 Các câu trả lời

Bby sy pun kdg ada sikit tapi sy akan tepek bdk serbuk tu.. Alhamdulillah OK,.. Asal sy nampak nak naik je, sy lebihkan bdk, syukur Alhamdulillah berhasil cara nie... Try la

saya pakai ni sis. anak saya baru 21 hari kena ruam jgk... tpi guna ni jer sapu2 tipis2.. ok dh

anak sy pon ade.. lepas cukur jer.. naik ruam mcm nie.. tengah cari solution

2y trước

oh yeke.. baikk.. tq

mcm ruam peluh sis..anak sy pun ada ruam ni..tp skrg dh okay dh..

2y trước

setakat ni ok je.. appointment bby baru sy jumpa tye dktor

pakai bedak sejuk ok dh anak sy pon mcm tu. ruam susu kdg