Normal atau tak. Sakit kepala sampai tangkap mata di 38minggu 3hari

Ada ibu ibu pengalaman Sakit kepala sampai mata kabur tak. Sakit yang teramat sangat. Saya takut lah sebab #firstbaby

1 Trả lời

Saya pernah kena bila waktu stress. Tapi masa hamil tak ingat pula pernah kena ke tak. Sebaiknya mommy buat check up. Sakit kepala ni boleh jadi kesan daripada banyak faktor. Ada orang sebab tinggi kolesterol ada orang sebab kurang air dan lain²