Nampak tak?

Ada harapan tak double line?

Nampak tak?
10 Các câu trả lời

Ada lagi peluang tu. Saya dlm 1 bulan tu, hari2 check. Last2 double line. Terus tak percaya. Then saya check lagi, syukur puji tuhan now dh 19 week 5 day😍😍

sis try upt seminggu lagi. tgk semula nnti. kalau +ve akan nampak double line tu. test masa kencing pertama waktu pagi tu ya. semoga dipermudahkan utk sis.

4y trước

doakan saya ada rezeki ya sis

Sy try upt 17/1 negetive. 22/1 try lg ptg lepas balik kerja . Terus naik 2line Nt seminggu lg awak try lg. Smg ad rezeki awak 😘

4y trước

amin..doakan saya ya sis..semoga ada rezeki

mcm evapline...sbb x nampak line merah samar,cuma nampak line putih je..semoga ada rezeki awak yea

4y trước

doakan saya ya sis..

Da brpe hari lmbt dtg haid??check lg lps 3 harii..moga ada rezeki sis

4y trước

saya last period 20/12..saya ni jenis period tak regular ..

mcm negatif .. sis dh brp hri lewat period ?

4y trước

last period 20/12.. period x regular.

Mcm evap line sis, sis try lagi..

4y trước

mksud nya tak valid ke sis?

insyallah ad tuhh

sama mcm saya sis...

4y trước

sis dh double comfirm ke?

ye