Miscarriage 14/6. Habis darah nifas tak sampai 2 minggu, dalam 5 hari je.

Ada bersama dengan suami awal bulan 7 lepas keluar cecair putih telur tanda subur. Semalam check upt dip n tell, berdesup naik double line. Bila patut pergi check klinik ya? Nak kena tunggu 8weeks atau pun boleh pergi je awal sebab pernah miscarriage & boleh cucuk untuk kuatkan rahim?

2 Các câu trả lời

Hi awak. Saya last period 27/6. Harini saya 5w kalau ikut kan. Boleh je pergi klinik. Cakap nak confirm pregnancy. Sejam sebelum scan try minum air banyak2. Tahan kencing. Tapi nampak atau tak, based on badan masing2. Saya scan tadi nampak kantung. Alhamdulillah

2mo trước

beza sehari tarikh period kita sis. sya Bru test upt, double line.. tpi tak pasti lgi pregnant ka tidak.

Boleh je pi klinik sbb awk ada sej misscriage..tp skrg dlm brpe week? Tkut awk pi scan xnmpk apa2 plak..

2mo trước

Kalau ikut kiraan baru 4w. Saya ada clear blue cuma tak check lagi pakai clear blue. Ingat pagi nak pergi klinik tu baru check. Okay tak?