kuning anak

ad x sis2 yg ank kuning lebih sebulan, sy dah buntu try mcm2 petua boleh share pengalamn n tips

23 Các câu trả lời

Anak saya da sebulan lebih baru okay awak. Teruskan apa yg awak buat sekarang. Ada kawan saya 3 bulan anak dia prolong jaundis. Yg penting da cek urine n darah, anak2 okay. So shud be fine insya allah

pengalaman anak kedua jaundice masa januari lepas..sy kerapkan susu..baby jaundice ni mmg asyik tido..kena bg bangun..saya susukan setiap 30min-1jam.. Alhamdulillah seminggu je

sapukan getah bakawali/patawali kat kaki anak setiap 2jam sekali. And campur susu badan + fm InshaAllah turun. anak saya 260 kuning sekarang alhamdulillah dah discharge

saya beri anak saya minum susu formula Similac neosure.. then saya stop kan bf dulu.. alhamdulillah.. makin hari makin turun.. berat pun makin naik..

Try bgi mndi ank dngn air cap badak inshallah kuning dia akn turun sikit sikit . Saya bt dkt ank saya mcm tu alhamdulillah menjadi

anak sy bru seminggu lahir.. skrg kuning 7.7 esk cucuk lg.. harap boleh turun ke 5 teruss.. kecian bby kne cucuk ajeee

Tips dia bg baby kerap menyusu. Mcm baby sy haritu menyusu sejam sekali, then baby pun byk berak.

anak saya menyusu bdn,saya sndiri mkn anggur purple,anak kerap berak.cpt je trn kuning dlm sehari

Ank sy 32 hari.bacaan kuning 6.7 8.3 ni kene check lg.. Buat ujian darah alhamdulillah semua ok.

Cari akar serutun sapu kat bawah tapak kaki tiap2 mlm smpai kuning turun in shaa Allah turun