Rambut gugur teruk

Ad x sesiapa rambut dy gugur sampai mcm ni😭ntahla sy dr ank sulung skrg tgh preg nom 3 teruk btl dh mcm cancer ni Klau tgh mandi solat lagi bnyk ni mcm2 shampoo mcm2 conditioner mcm2 minyak dh try sme je x berkurang sikit pun😭

Rambut gugur teruk
3 Các câu trả lời

Lepas bersalin haritu gugur teruk gak. Tgok org sharing shampoo telur kt eco tu. Saja try benda pun RM2. 40 je. Tp alhamdulillah gugur kurang. Now gugur pun biasa2 je tk mcm dulu hari2 rambut penuh ats lantai sana sini. Nk2 ank pulak makin aktif sana sini kang dikutip masuk mulut. Selain tu potong rambut bg pendek. Senang sikit nk jaga

8mo trước

Sebotol je try terus ad effect. Maklumlah nk try and error beli pun satu je. Bau dia sedap. Sy pakai tk kasar ok laa. Conditioner tk rajin pakai hahaha

Saya pun kena mcm ni sis. Rambut hampir botak bila selak nampak jarangnya 😂 saya try vigorous tonic yg bella khan punya tu alhamdulillah makin okay. Skrg lebat dah rambut cuma take time juga

Same la. Rambut dah senipis alam dah