Luka jahitan terkoyak

Ad tk sap2 berpeglaman jhitan brsalin normal trkoyak 🫣 tk sakit tp klu buang air kcil tu rasa pedih2 tp tk kluar darah kenaa bwa ke hosptl gk ke rasa tkut pula😥#firstmom #pleasehelp

3 Các câu trả lời

saya punya terkoyak dia punya perit sakit gila sebulan bru baik , pergi klinik doktor suruh pakai cream fucidin tapi fully husband buat dressing cuci luka 3kali sehari

1y trước

mcm saya byk jln settle ank kuning

sy haritu dekat jahitan luka melecit terkena pad sampai kulit tercabut, nurse suggest beli gel Luka bersalin dekat farmasi

bahaya jugak Tu kalau sis Rasa koyak, terus je ke hosp untuk cek sis