Perut bby besar

Ad sape2 penah alami x, pert bby besar #32 week

2 Các câu trả lời

Skrng saya 36 minggu perut baby besar,doktor ada buat surat suruh pi jumpa pkar,pakar x boleh sah kan selagi kandungn x msuk 37 minggu sbb baby belom matang,tengok lah sama ada bersalin normal atau kena czer..,

3y trước

sya dah check hari tu.. alhmdulillah x d pape.. semua okea jea... n skrng sya dah selmat melhir kan bby, 3.2.2021 hari tu..

And pakar ckp kalau perut baby besar ,dia org kira satu badan baby tu besar..