Pengambilan Booster Dose

Actually saya belum ambik booster dose lagi..and doktor cakap i can take booster dose when my pregnancy on 14 weeks above..saya takut effect tu kat baby saya sebab sebelum ni saya trauma and i already have incomplete misscarriage bvs of vaccine dose 1..nanti dah ambik bila 14 weeks above effect tak kena kat baby ke??🥲🥲🥲#ingintahu #pleasehelp

15 Các câu trả lời

saya xambik booster langsung smpai dh 3rd tri even doc ckap bleh amik😂 Dah rmai jgk yg gugur risau

nurse kk tmpat sy paling rilex. "puan bila nk booster?" "lepas bersalin kot" "okey..." dah setel.

takyah la sis… dah nk fasa endemik dah.. tkde sape kesah u booster ke tak 😅

2y trước

misi yg jaga saya pun kata kalau doctor suruh booster cakap je okay… tapi takyah booster dulu… tunggu sampai dah selamat melahirkan…

Xpyh la amik .. bahayaa .. kakak aku yg amik pn 4 kali cobid hm

Takpayah amek sis , lps bersalin nt baru amek