Nak ambil MC

Actually esok ade monthly check up appointment kt klinik kesihatan tapi saya xapply cuti utk check up esok. So cdang nk ambil mc tp xthu nak bagitahu bos sakit apa.. Ada ibu2 yg boleh tolong ke? #30weeks

20 Các câu trả lời

Kalau amik emergncy leave je blh x ek?? 👉👈Cer try kata de family matter

Mintak time slip.. tp klau mcm sy krje separuh hari amik cuti terus..

saya dah 2 kali checkup klinik kerajaan , nurse kasi time sleep ..

Terpkse la al ..org umh sya dh smpai ul dh..hahaa..beekorban la..

Ambiklah half day. Mcm saya ambik half day je. Ptg masuk balik

kalo jmpa Dr ada sakit Dr bg MC, kalo jmpa nurse ja time slip

Monthly regular check up.. Tu je sy letak dlm form.

Kenapa nk ambil mc? Blh ambil time slip...

5y trước

Ohh ckp je tempat kerja jauh nnt misi boleh tulis time extra 1 jam..

Time leave xdpt k?

Nk dptkn mc dkt kk payah sikit...kdang2 doc x lepas...huhu...sy dlu pn doc just bagi time slip jer...

5y trước

Betul2. Slalu ambil mc kt klinik swasta. Tp tu la kos jgk.. Kdg2 ckp xlrat depa ada xnk bg