Kantung Masih kosong.uri dh nampak..tp janin tak nampak...doc sruh dtg blik 2 minggu lagi...

9minggu.ada tak sama mcm saya ..mungkin keguguran ke..janin x berkembang..

1 Trả lời

Kalau keguguran doc boleh nmpk kedudukan kantung atau janin lari dari tempat sepatutnya. Kalau doc suruh repeat scan lg 2 minggu maksudnya masih ada harapan untuk baby baik2 sahaja dlm perut. Cuma mungkin kejadiannya masih terlalu awal untuk nampak. Mungkin baru 6-7 minggu

1y trước

Oh macamtu.. tak apa itu maknanya Allah nak bagi yang lebih baik di masa akan datang ❤️❤️