Buka laman sosial mesti nmpk anak2 di palestin,rasa sedih sngt kdng nangis,ok tak utk kita yg prgnt

8week prgnt#ingintahu

2 Các câu trả lời

Nangis je lah kalau awak nk nangis awak... Berapa jam awak nk nangis pun x kisah lah. Sy sendiri pun sedih sampai mangalir air mata bila terfikir budak2 kt Palestine tu. Perasaan bukan dibuat2 mmg sedih Sgt lah.... Tp jgn lah sampai meratapi berhari2 sedih sampai x makan sampai mengabaikan kandungan awak tu. Cukup lah bersedih dan kirimkan doa kepada mereka di Palestine. Insha Allah doa kita untuk mereka supaya x lama lagi mereka akan bebas dr Israel.

11mo trước

xde la sampai meratapi tp bila tgok je pedih ulu hati ni rasanya tu yg da elak tgok laman sosial.. kdng org tua2 dlu pn larang kita brsedih kn katanya effect kt kndungn nti.. tu yg tnya btl ke tak.. heheh

Kadang saya pon tgk jugak selalu kat fyp tiktok. Mak saya cakap kalau tgk sebut nauzubillahminzalik. Takut terkenan kat baby. Doa yang baik2.

11mo trước

bila tgok tu rasa pedih ulu hati kan sis..