Loya sampai tak bertenaga,

8 weeks pregnancy, mual sungguh tak boleh bawak bincang apa pun makanan semua bau busuk kat hidung ni & bila terbau terus rasa nk muntah & mmg akan muntah. So far boleh mkn buah orange and susu kurma farm fresh je Tp dah seminggu lebih mcm ni rasa tak ada tenaga. Mommy yg lain ada tak mcm sy? Then apa je yg korg mkn utk keep bertenaga & bertahan sementara tggu hilang rasa mual ni?? Bantu pelissss 😩😭#pleasehelp

1 Trả lời

klau mcm tu sis , pegi ja klinik atau hospital .. nnti kene tmbah air dlm bdn baru elok klau dah takde tenaga sngt . insyallah lps tu okey dah 🤭