Spot bliding

7week tp still ada darah sikit2 keluar ..doc dh scan mggu lpas dan nmpk kantung saja .minggu depan scan smula...harap2 xde pape la n semua okey serta normal.. Adakah ia normal?? Sbb ank2 sblum ni xde mcm ni..

2 Các câu trả lời

sy cuba untuk rehat baring darah x keluar tp kalau sy beriya buat keja rumah byk bergerak tp xde la angkat berat2 just buat rutin biasa suri rumah basuh nyapu masak melupat ngemop sy perasan darah keluar sikit2...org tua saya ckp bunting pelanduk kadang smpi 3 bln ada stngah org smpi bersalin...selagi tak mcm tumpah darah @ darah tu keluar lebih byk dari biasa sikit2 tak perlu risau...betul ke??? atau ia mitos sahaja??? ada siapa yg pnh alami tak??? ni anak ke-5 sblum ni yg ke - 4 alami keguguran..

4mo trước

setengah orang panggil bunting harimau .. hehe

Terus ke klinik atau hosp jika ada bleeding sis. Ia x normal