Minum air gula

6hb 12 saya minum air gula, keputusan belum dapat, tapi time balik nurse cakap test urine untuk protein dan glukosa negatif, apakah bermakna i xde gdm ke? Nurse suh minum air gula awal 14weeks pasal mak ade gdm. Harap" semua elok😇

4 Các câu trả lời

Saya lagi 2 minggu nk minum, haha, week 14, sbb obese dgn ayah ada kncing manis, Dalam otak pikir macam2, hehe, risau kdg, Harap baik baik sja yaa

2y trước

saya memang xde alahan sis, semua boleh makan tu yg risau berat badan naik

Sy mggu ke 9 dah minum air gula gara2 bmi lebih 30..pastu result borderline.. Makanya setiap 2 mggu kena jumpa doc😭😭😭😭😭

2y trước

Kk sini strict kot... 😂 😂 😂

tnggu dlm seminggu klu kk xde cll awk bagitau psl kptsn air gula tu means kmu x sangkut gdm la. mudahan semua baik2.

2y trước

Thank u sis, haraplah xsangkut😇, risau juga🥹

sy baru dpt result tadi..time puasa 4.2, lepas 2 jam 6.2..alhamdulillah normal..kurangkan minum air manis..

2y trước

okay terima kasih sis, haraplah dorang xde call, saya check up 3hb jan baru checkup, saya buka buku 10 weeks hari tu, 2nd check up suh minum air gula