HARAPAN DEMI HARAPAN UPT ECO

6.30 am - hati bunga riang.. pegi keje senyum sorang² tak sabar nk buat kejutan utk suami (dlm hati, "balik keje aku nk test lagi kot line jadi makin terang) 7.00pm - hampeh... 1 line terus... ??? maaf la en suami tak dapat beri kejutan , isteri mu y terlebih excited dh 4 hari mimpi baby... 7.45 pm- darah haid keluar...? UPT... UPT... ? kejap je kau bagi aku rase gembira...

HARAPAN DEMI HARAPAN UPT ECO
8 Các câu trả lời

sama la sy sis . 2 hari je dpt ade line kabur dgn upt eco .. kali ke 3,4,5,6,7 semua negatif 😂😂😂 . buat malu je . upt eco ni tgu la terang betul2 baru la betul . kalau samar2 tu kire invalid la tu . jgn pcaye .. 😂🙏🏼

4y trước

😂😂😂.. itula pasal.. pandai dia bg org harapan...😁

Saya perna mcm ni,4x cek 4 4 double line,skli 4 hri lps tu kluar darah period..fuhhh ngis smpi kesudah😅.. Alhamdulillah,allah bgi msa yg tepat xcpt xlmbt,now dah 33weeks, hihi 8 bln jga menanti selepas kguguran☺

4y trước

alhamdulillah.... semoga baby n ibu nye sihat dan selamat melahirkan.. semoga mendapat baby y soleh solehah sis.. doakn sy ye sis utk rezeki tahun nie..

sis try upt lain lg..jgn beli yg sma mcm tu..pastu stiap kli cek ambik air kncing yg ptama pgi2 bngun tdok tu tnggu 5mnit-10mnit lbih dri mnit tu xambik kira daa..

4y trước

xda laa..sbb mcm nmpk..sy tngok test tu pun msih bsah..

Sya try upt eco tros klua line 2, 1 line agk kabur2 sikt...bsoknye sya ke klinik cek memg dh ad kantung dy 🥰🥰

4y trước

5 week

Huhu upt eco agak mudah dpat evap line, sy pernah rasa kena tipu dgn upt eco, siap gi klinik nk bukak buku 😂😂

4y trước

Tu la, masa tu dh semnggu lewat period, sy pegi jela klinik nk confirm kn pregnant x..

Klau saya,selagi x terang,selagi tu saya rasa negative

Slagi x double line slagi tu negatif

Insya allah ada rezeki lain kali

4y trước

Amin