Zincofer side effects pening dan muntah

6 weeks 5 days.. dr bagi zincofer, lepas 2 jam makan rasa pening kemudian muntah. Ada cara lain tak, tak nak bagi muntah? #First_Baby

6 Các câu trả lời

sblm mkn ubat ni ade rasa mcm tu x? kalau xblh masuk ubat tu, sis blh request doc untuk bg ubat lain.. buat masa ni kalau xblh masuk jgn mkn tp cepat2 request ubat lain la ye

1y trước

sblum tu ok je tak de pening semua.. lepas makan tu yg tak tahan nak muntah, nti sya try request ubat lain. Thank u sis

Cuba makan Iberet sis. Makan iberet dengan minum air buah. So far, saya makan iberet okay. Obimin saya x boleh nak telan. Muntah balik.

macam sy mula² makan minum dengan air sejuk last² muntah teruk.. hari kedua sy minum dengan air lemon tanpa gula.. Alhamdulillah bole telan

1y trước

Thank you sis, lepas ni saya try pula minum dengan air lemon

Sy tukar ubat iberat. Tu la Sama lps makan rase pening2 rase nk muntah jantung laju tak leh buat keje jd serbe tak kena.

1y trước

Hari ni nak try makan sebelum tidur pula, hopefully tak pening2.

mkn sebelum tido.. doc suruh.. setakat ni ok..

1y trước

Thank you sis, mlm ni sy try makan sblum tidur pula

mkn sebelum tidur sis