TTC

6 hari lewat period, UPT negative. Hari ni dah masuk 12 hari lewat. Plan to check, 14 hari lewat. If negative juga, perlu buat apa ya? ?

10 Các câu trả lời

Rujuk doktor,tanya samaada masalah hormon atau sebaliknya.. jika sis mengharapkan zuriat,doa lah byk2 semoga kalini rezeki sis dan suami..

5y trước

Masa nak masuk klinik tu,depa kdg kat pintu dah habaq dah sediakan rawatan jenis apa. Kalau kak x segan,mana2 klinik swasta pon ada. Tapi kalau nak tepat dan nak cari doktor pompuan,cari klinik sakit puan, tanya dikaunter, doktor apa yg akan check. Selalu bila jumpa doktor pompuan dan dia pakar sakit puan,kita x segan nak sembang,nak selak,nak kangkang ka contohnya (kalau perlu). Semoga urusan kak dipermudahkan.. tapi memang bahaya benda sakit hat dlm2 ni kalau kita x cari punca awal2..

saya mse kandungan 1 bln pn ad kuar dara ii not sure tuw keguguran atau ap tpi bila pg scan dokter kate sy preganant dh 3 bln

3y trước

darah tu banyak ke sis?? mcm darah period ke??

Hai sis . Skrg dah period ke blm @ upt da positif? Kes nie mcm ay jga lwat 11hri da stil msh ve

assalamuaikum, sis pregnant lepas delay period 14 hari ni ke?

Hi sis. Yg ni lps 14 hari positif ke? 😊

Insya Allah ada rezeki & usaha serta doa

6mo trước

Sis lps period tak dtng n negatif...memang sis pregnancy ke?sis cek d kilik ke?

refer doktor

Refer doktor

myb hormon

Refer doc