Rasa cramp perut. Seolah² rasa macam sengugut. Normal ke ?

5 minggu hamil #firstmom

9 Các câu trả lời

Kalau perut rasa cramp macm senggugut tu normal untuk early pregnancy, tapi kalau sakit berterusan dan makin teruk kena pegi jumpa doktor

sy pun sma, pergi klinik dr ckp normal selagi x spotting ygberterusan, dah 8 week ni kurg sikit cuma akn rasa bloated pulak,

2y trước

kn sis.. 8w dy on off..

saya pun rasa yg sama.. cramp ingat nak period.. check2 2 line.. n dah 6 minggu rupanya.. alhamdulillah..

saya pun rasa mcm tu... rasa sakit sengugut ...baru 4 minggu pregnt...

normal sis. on off kan? sy pun mcm tu. doc ckp rahim sdg nak mmbesar.

Kalau rasa sakit and ada pendarahan terus jumpa doktor ya

saya pn mcm tuh skg.. 8w pregnant 😊

tgah alami skrg

Normal je sis