4week prgnnt

4 week prgnnt still ad rasa period pain.. normal ke? #firstbaby #firstmom

4 Các câu trả lời

Normal. Dr ckp utk clear rahim utk penempelan janin kot. Sbb tu kita rasa sakit sikit. Sy selalu cramp perut😅

Saya dah nak 8 weeks ni pun masih rasa macam tu. Cumanya dia dah berkurang sikit and tak kerap macam 4 ke 5 weeks.

2y trước

ya.. sy skrg stiill rasa.. cuma dh kurang..

Saya 4weeks pregnant pun sama rasa mcm period pain. Risau. Ke normal? #firstbaby #firstmom

ya normal..yg x normal kalau terlampau sakit n bleeding sila ke hospital ya

2y trước

owhhh.. stkt ni alhamdulillah xde bleeding..