Baby October

3kli check upt, ini hasil dia. Mula2 mcm samar2, line merah dia makin hari makin pekat, ada sakit dada, ada Kram bwh perut, last period 25/1/24. xleps lagi tarikh period, 2hari lgi nak period. Ada tnya kwn, kwn ckp Masih Bru, Sbb tur samar2. Ani risau Sbb Tahun lepas 2kli gugur #SeriusTanya #firstmom

Baby October
8 Các câu trả lời

macam saya haritu sy period ptutnya 21 feb tapi sy check 15 feb cmtu. takda line. sy delaykan period date dia dalam 3 hari baru check. then terang sangat. baik awak tggu period awak delay.

7mo trước

semoga dipermudahkan yaa.

saya delay period 3 hari cek upt masih negative. cukup 7 hari delay saya cek double line. mungkin awak boleh tunggu sikit lagi nnti cek balik inshaAllah ada baby tu❤️

ada tu insyaallah. sy last period 23/1 .. Jangka besok period tp test pagi td ada samar2. Kita doakan ea semoga baby and rahim kuat ! Jngn lupa makan acid folic

Kalau terlalu awal cek mmg samar2 je sis.. better selepas seminggu sis boleh cek sekali lagi.. mudah2an ada rezeki untuk sis 😊

7mo trước

ya sis .. esok sya check lgi

Cek lagi lepas seminggu. Jangan terfikir-fikir sangat ya, nanti stress. Relaks je... Dan banyakkan berdoa.

awk sama mcm sy..last 24/1. dah lewat period 3hari.pagi ni cek 23/2 alhamdulillah tp baru samar2 lg

7mo trước

kena check sekali lagi lepas tarikh period 💕

saya pon last period 25/1.tiga kali cek ..semua naik double line

tunggu haid delay 4/5hari ble cek dah 😊