saya da 39mggu4ari tp blm de tnda nk brslin....dh xsbar tggu bby nk kua ni...due 27/7 ni....😌😌😌

39mggu4ari

8 Các câu trả lời

Sama sy 29/7.. is ok mommy enjoy the pregnancy time sblm baby kuar.. jgn stress2 n happy selalu.. teruskan berjalan n senaman ringan n doa byk2.. we can do this mommy💪🏻

Sye pun 27/7 hmmm takde tanda langsung aih, penat pujuk bby hari2 😂 jalan itik pun buat sampai lenguh tapi bby masih nak dok dalam lagi 😩

Saya due besok 26hb 😅 sama juga skrg x dak rsa apa pun.. hehehehe..kndungan no3.. no 1 , 2 pun saya overdue juga.

saya buat jalan itik and posisi sujud lepas 2 hari start contraction then lepas 3 hari beranak. tu pon overdue 2hari😂

Banyakkan berjalan awak & buat laluan bersama suami hihi. Moga dipermudahkan urusan bersalin dgn cepat ya

sy due esok 27/7 tp xde tanda.. esok jugak la kene jumpe Dr...

due awak Sama dgn saya ,saya pun Belum bersalin lg

Saya pun due 28/7 belum ada tanda huhuhu