Salam ..nk tanya Ibu2...sy dah buka 1cm tapi Makin kerap berak pula, nk P hospital Atau Tunggu lagi

38 Minggu 5 hari

7 Các câu trả lời

Sama mcm saya sis da bukak 1cm jugak.. Jadi kerap berak plk.. Tak tau la nk kene g hospital ke atau tggu tanda lain😅

2y trước

sama la.tanda lain xde lg,sakit megeras tu ada tp xla sakit sgt, doctor suruh balik Rumah je sbb baru 1cm, katil full tu suruh balik,

sama saya pon dah seminggu 1cm takda tanda apa apa lagi cuma asyik membuang dan perut mengeras tapi tak sakit.

2y trước

semoga dipermudahkan sis. Baby sonok duduk dalam tuu hehehe saya kena serah diri 12.12

macam mana awak tahu dh bukak 1cm. dah p hospital ke? ada je mommy yg tnda2 kerap membuang.

2y trước

dah, doctor suruh balik, sbb katil hanya btl2 yg nk bersalin Sahaja..Dh 6 hari Blm ada sebarang tanda lg

saya pun 2 3 hari ni kerap membuang..perlu ke check hospital untuk check pembukaan?

semoga dipermudahkan segala urusan puan bersalin 🤲

mcm mana tau dah buka 1cm ?

macam mana boleh tau buka 1 cm

2y trước

kalau macam saya haritu ada turun darah then hospital dorang cek jalan baru 1cm. itu yg tahu tu tapi dah seminggu lebih dah still xda tanda lain selain membuang