Assalamualaikum saya due 17/2 baby lagi selesa dduk dlm perut tak nak keluar lagi.

8 Các câu trả lời

Sama la , risau sbb xde tanda2 lgi Nak bersalin anak first tu lahir 37 seminggu sblm bsalin tu ada tanda2 dah tpi anak ke 2 ni dia mcm selesa pulak dlm perut saya dah mula risau ni🥹

biasanya 38,39 week bby dh ready nk keluar..Ya Allah, semoga kita semua yg bersalin bulan 2 niy dipermudahkan segala urusan.. senang bersalin.. insyaallah..Aamin🤲

Dia tak puas dok dalam tu . hehe takpe pujuk dia mana tahu terus nak keluar ke 🫣 . Semoga dipermudahkan segala urusan sis 🤲🏻

Saya 3 anak semua nya bersalin awal yang ke4 ni je lewat..3 ank semuanya boy...harap2 bersalin sebelum due la..

kami 20/2 .37w 4hri ..ank no 3..blom ade tnda² lagi..2 ke 3 hari perut mengeras je.moga dpermudahkan

2y trước

2.78kg

due saya 18.02 ni... tp baby masi selesa dlm perut..hihi

walaikumussalam, due sama, blum ada tanda jgk.

wsalam..mg dpmudahkan segalanya..aamiin