Fake contraction

37 minggu 4 hari. Kenapa eh rasa macam senggugut ni datang time malam time baring je. Siang okay pulak tkde cramp ke sakit bawah tu😂 baby main main ke #firstmom . Semoga dipermudahkan urusan ibu ibu. Semoga baby kita sihat🥰

4 Các câu trả lời

Hi sis. Bila dah sarat memang akan lagi kerap kena contraction lagi² waktu malam. Cuba ubah posisi sambil tu usap perut. Mana tahu baby bagi kerjasama. Aamiin moga baby dan sis sihat selalu

sama. malam je mesti sakit bawah perut mcm sengugut 😂 celah kengkang sakit.. nurse sy kata normal sebab baby tgh cari jalan nak turun bawah ke laluan dia

2y trước

Hahaha rasa macam nak beranak malm tu jgak pusing kiri pusing kanan sama je. Siang okay pulak macam lambat lg nak beranak 🤣

balik2 buang air kencing nurse bagitau sebab baby turun kebawah jadi effect dia balik kencing

perut sa balik2 mengeras dan kelmarin betis cramp sma lutut sakit