buku pink

36 week buku pink masih okay. takde rupa macam belacan lagi. buku pink korang macam mana? nota- kitonyo first mom#ingintahu #firstmom

buku pink
7 Các câu trả lời

buku pink ni lepas bb lahir nnt, kite masih akn simpan ke? btw buku sy sedikit belacan sbb bekas stepler menyakitkan mate n kk sy jenis print A4 utk monthly check up jd tebal sbb a4 size tu je.kitenye alhamdulillah xde problem pape

5mo trước

Kena simpan.. Sy tgh pregnant anak. Ke 4, nurse minta buku pink semua anak dari anak first yg dan umur 11 tahun... 😊

yg sy dh jd belacan..nk kta belacan sgt x juga 🤣🤣 sy letak dlm dashboard kereta..apooo tikus masuk dlm tu...gigit sy punya buku pink...ad kesan i kencing dia sikit..kta jga elok2..skli letak dlm tu kena pula dkt tikus ni...

Ni nak masuk 36 weeks. Alhamdulillah masih cantik walaupun doktor stapler sana sini sebab yellow tag. Terlebih rajin, elokkan balik lipatan kertas doktor stapler 😅

sy 34w buku pun dh mcm belacan. sampai terkoyak nurse kerjakan 😂 . sy first mom jugak tpi tu laa gdm, hb low, berat pun tk naik sgt. tu yg tebal semacam 🤭

5mo trước

geng lah kita. berat turun masa awal2, hb low, gdm on diet masa mgtt #2. 🤭 buku tebal kertas tampal2 je.

Nk kata mcm belacan sgt xdela😂..cuma tebal sikit dgn result2 darah apa semua, bekas stapler..

5mo trước

Hb low

Alhamdulillah masih cntik..now dh msuk 35w😁..

37 week buku pink dahh macam belacan dah😫