#ingin tahu

33weeks dh turun lendir dgn darah, nasib 1cm baru..trus cucuk dexa sakit xboleh bawa bincg,rmai pulak 33weeks trun tanda Awai..sbb apa ye..Ker sbb dulu kita vaksin..skrg kena bertahan Smpai 36weeks,ad xyg ambil dexa tp tahan Smpai brpa weeks yer BBY nk keluar,Awai jugak Ker atau dia jarak jugak

1 Trả lời

bersalin pramatang ni banyak sebab. boleh jadi sebab stress, umur lanjut, penyakit, gaya hidup tak sihat, atau pangkal rahim tak kuat nak tampung baby. banyak punca. sampai bila boleh bertahan tu ikut kesihatan diri dan badan sendiri jugak. ada yg boleh tahan 2-3 minggu

9mo trước

oo mcm tu mgkin anak no5 dh kot..dgn gdm LG..harap Smpai 37 ngam² mtang dh bby