SAKIT ARI ARI

33 W 5 Hari.xboleh berjalan sangat.Sakit Gila 😐

9 Các câu trả lời

Saya 33w 6 hari.. Dh stat rasa saket dekat kelengkang nie.. Saket nya bila dduk pastu nk mula jln.. Klau tidur nk pusing kiri atau knan sket betul dkt kelengkang nie.. Momy mcm tu tk

2y trước

sy 32 weeks ni dah start rase.. mcm sis lah. nak solat tu sjud nak bgun utk bdri rakaat strusnya tu aduii sakit sngat terasa stu.. tpi belah kiri je. kanan tkde.. 😅

saya pun cm tu laa jgk..saya wt senaman ringan..sakit tu klu d layan mmg btambah sakit..saya buka lagu wt zumba dgn ank hehehe

lebih kurang Sy dlu.. sakit sangat .. x blh nk jln. dokter ckp baby dah turun ke bawah. tu yg sakit sgt😔

2y trước

sama la sis.Sakit sangat sangat 😩

Sy sakit waktu malam je.. Siang OK. Malam2 pelik betol. Nk bangun pergi toilet pun sakit.

samalah saya pun 33w sakit sangat huhuu nak bangun ke duduk ke baring pun sakit juga ..

Sy sakit waktu malam je.. Siang OK. Malam ni pelik betol. Nk bangun pergi toilet pun sakit.

2y trước

sama laa saya pun nk bergerak bgun pun dh mcm badak air hahahaha

sy pun..baru je kena ni, sakit sangat.. agak2 kite nak buat macam mane ye?

Samaaa sis.. jalan sakit sgt.. tp doc suruh bykkn jalan..