31 weeks

31 weeks 2 days..mummy semua start mmbasuh bju baby pd brp weeks ya..jom sharing..

186 Các câu trả lời

Sy esk bru 32weeks..bju2 bby smua dh siap bsuh, dh packing dlm beg.. Cm bju sdri je belum.. Dlm proses

lebih baik bli ja terus basuh. sy hri tu kumpul bru basuh. sakit pinggang membasuh baju.😂

Sama la sya 31weeks 2days .tpi barang baby apa pun tak beli lagi .😂 sbab suami tak gaji lgi .🥲

saya 30 weeks dah siap pack dh,sbb brg baby kcik2,tkut tertinggal nanti .brg sy je belum pack lg😆

Nak tanya, mummies basuh baju guna detergent khas tu ke atau bila dengan air suam sahaja? Thannk you ☺️

3y trước

sy basuh guna detergent khas utk baby. Pureen ABD.😄

31w dah siap pack 32w masuk bonet 35w bersalin emergency...hehe nasib baik dah ready awal

saya 31 weeks 1 hari sekrang ni...dh siap smua stnby brg2 baby n ibu..nt tnggal amk je..

Sy dah siap basuh dah semua. Eksaited 🤭🤭 semoga dipermudahkan urusan mommies semuaa🌸🌸

saya 32 minggu baru beli dan basuh semua..Sb sy jenis beranok awl 34 tu kne stbay dh brg2 ni...

saya belum lagi basuh2🤣.. tiap kali nak basuh encik husband ckp nnt la biar dia tlg basuh kn