Kembung perut

31 week normal ke slalu kembung perut,cpt mual letih penat kaki krem..vpt pening

6 Các câu trả lời

saya pun sama kerap kembung perut kdg smpai sakit kat tulang blkg ni haa . ya Allah nk meraung rasa . sy 30w . tapak tangan dan kaki sakit sgt . tangan ni nk genggam pun tak bole kuat dah tapi tak bngkak pun . pelik kekadang hahaha

sy pun mcm tu , setengah dri simptom masa trim 1 tu dtg balik. tp x teruk mcm dlu lah. trutama emotional sgt sikit² nangis lpstu pening² ..

Yang tu saya tengah lalui, benda normal jek awak, tiba2 mengantuk, kaki kejang, cramp terlampau tiba2

saya pun tgah alami yg sama sis.. normal

tgh melalui skrg .. sy 32w..

normal ☺️