Sakit tulang pelviks

30 weeks but now dah start sakit pelviks. Sakit sangat nak pusing time baring pun sakit. Normal kan 🫠

2 Các câu trả lời

samalah kita sis. saya start 28 week dah mula sakit. Sekarang dah 32 week, makin Bertambah sakit. sakit dia bila kita baring, nak pusing ke, sakit Sangat. Berat gitu. nak pusing mengiring pun terkapai² tangan nak capai kepala katil bagi support kita nak pusing tu 😂 nak bangun pun Ya Allah sakit sangat .. lenguh berat gitu. Normal tu Sebenarnya sebab kita punya bawah tu dah mula nak meregang .. jadi kembang supaya masa nak lahir nanti, laluan boleh melebar

Normal baby dh masuk laluan