Ano po ginagawa nyo pag may lagnat si baby

3 weeks old and 6 days plang po si lo at on and off po ang lagnat niya pinainum kona ng ng paracetamol calpol for O month old sa April 28 po mag 1 month na siya. Pinunasan ko siya ng warm water sa ua, singit at leeg pero everytime na nilalagay ko siya sa diyan niya bigla siya umiinit.

3 Các câu trả lời

I hope your baby's okay and wish your little one will get well soon, Mommy. You can put Tempra Cool Touch or cold compress on the forehead or any part of the body that you think is warm or hot. Check the temperature every now and then. Make sure that your child wears comfortable clothes. Your breastmilk works wonders too it can help your child's fever to subside. And if symptoms persists I suggest you take your child to the hospital for a check-up.

Thanks so much Mommy.