Kira & Menang dari Herlia!

3 Pemenang untuk menangi hadiah Valentine's day dari Herlia! Setial hadiah termasuk 1 botol Herlia supplement & 1 artisan sabun bernilai RM 300) untuk dimenangi dari Valentine's contest bulan ini! Syarat wajib pertandingan: 1) Sertai di bahagian “PERTANDINGAN” di aplikasi TAP 2) Mesti ikuti Instagram Herlia @Herlia_naturals 3) kira ♥Love dalam gambar dan jawap dekat komen di post sini 4) 3 Pemenang akan dipilih untuk memenangi Hadiah dari Herlia Terma & Syarat: - Hanya peserta yang memenuhi peraturan di atas layak mendapat hadiah ini - Contest akan berakhir pada 21 Feb 2023 - Keputusan adalah mutlak - Pemenang akan diumumkan melalui Instagram page kami - Tolong pastikan alamat, emel dan nombor telefon disediakan sah kerana ia adalah cara untuk pemenang

120 Các câu trả lời

JAWAPAN: 25 LOVE ❤️ ✅ Done follow @Herlia_naturals ✨ Instagram: @shiomai

25 ❤️ for Herlia Naturals. done follow IG @Herlia_naturals. IG : aerysal

jawapan 25 ❤️❤️❤️❤️❤️ done followed IG : amy_no0

jawapan 25 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

25 love. Semoga ada rezeki saya. Thank you. Ig : nur_atiqahz97

Jawapan 25 ❤️ semoga ada rezeki saya .. aamiinnn 🤲🏼

Jawapan : 25 LOVE❤️ done follow semoga ada rezeki🥰💚

semua nye ada 25 ❤️ dan Herlia sentiasa di ❤️ semua

Jawapan: 25❤️.. I'm also done follow ig @Herlia_naturals

jawapan : 25 ❤️ semoga ada rezeki saya untuk menang..Aamiin..

2y trước

JAWAPAN : 25 LOVE ❤️ semoga rezeki saya kali ini... terima kasih untuk giveaway ini.. wish u success in everything. IG : cientaqzaidah