Nak Tanya

3 minggu lepas scan swata doc tunjuk nampak jantung baby.. Hari ni temu jnji dengan doc.. Doc Scan tak nampak jantung.. Doc kk refer suh g hospital pulak.. Hospital scan baby tu kecik pulak x jelas..... Ada yang pernah jadi macam saya ke.. Sedih la hari ni

11 Các câu trả lời

Berapa minggu

5y trước

Last scan 3minggu lepas nampak jantung.. Semalam scan doc kk cakap xnampak jantung, doc hospital cakap nampak kantung doc atas cakap lak kecik.. Saya pulak jd Tertanya2.. Harap ada berita baik baik la 2 minggu nanti