prengnant 8w +

this is my 2nd pregnancy journey, pernah tak korang rasa penat teramat even tak banyak buat keje ? any suggestions nk hilangkan penat tu …#pregnancy #2ndbaby

7 Các câu trả lời

Try berjalan, slow walk, stretch or do light exercises for pregnant moms. once bergerak sometimes boleh hilang penat, tapi if penat rehat sahaja mommy , its okay, there’s a human being in the work inside our body ☺️ Semoga dipermudahkan ♥️

pregnant mmg cpt pnt for some mommy. sye masa 1st trim mmg penat sepanjang masa. so sye rehat je, ngantuk tdo. buat kerja pon mne mampu je.

2y trước

penat sgt kan, hopefully dipermudahkan utk kita

Memang penat mummy. Rest ya. Saya wfh. Kdg2 pegang laptop sambil baring. Buat mana mampu ja ya. Bykkan rest. Take care mummy

aah sama. even time solat pun mengah2 penat. kadang sampai berpeluh walaupun sejuk tempatnya 😂 . kena banyak rest sis.

Try bedrest and jaga pemakanan. But normally mmg akan penat je even saya jalan sikit pun dah penat 😅

Sama due 2023 juga..penat n xlarat sgt2. Ambil bcomplex pun xhilang juga penat

Situasi sama..hanya tido je..nak try avoid muntah2 so sy akan tdo🥹

2y trước

tulah hopefully dipermudahkan utk kita semua