Ada tak ibu-ibu 29 week plus sakit tulang pinggul bila tidur mengiring? 😂ke awal lagi nak rasa...

29 weeks plus

7 Các câu trả lời

sakit kat tulag piggul subhanallah xtau nk habaq mcm mna di tambah plak skit kat bhgian tulag pelvis lg,dduk mengiring,telentang serba xselesa n xkena....Ahamdulillah first pregnt,allah xbg rasa lgsung mrnig sknes n skit2 pregnt tu mcm mna,tp mai yg secnd prgnt semua allah bg rasa.

2y trước

semoga Allah permudahkan urusan kita sis..😊itulah tu...setiap journey berbeza kan..moga mommy n baby selamat semuanya..

sy 29 week ++ mula d lawati oleh kontraksi palsu...perut mengeras n pinggang rasa cramp + panas...due 28/10...terpaksa gerak slow2,risau terberanak awal sblm cukup bulan

2y trước

semoga kita sama2 kuat dan follow journey happy2..😇

Mmg sakit. Saya setiap malam rasa nak menangis bila tdo. Sakit sgt. Ditambah dgn sciatica. 🫠🫠🫠🫠

2y trước

semoga urusan kita dipermudahkan ye sis...aamiin

rasa lenguh2 cmtu..ngiring kanan lenguh,kiri lenguh,telentang tak elok plk tp selesa..hahaha

2y trước

tau x pa.. tiba2 pagi bangun dh terlentang x sedar 🤣

memang sakit gila sis. bila nak tukar position tido tu kdg sampai menjerit sbb sakit 😩🥲

2y trước

betullah..lagi2 nak trkencing..aduhai..🥲

samee sakit kdang nak bngun dri dduk ke apee rse cm nk tercabut

Sama. Saya 29w juga sakit tulang pinggul kirii