28 week

28 week pregnant tapi songsang dan berat baby baru 800gram

57 Các câu trả lời

baru check smlm.baby kepala kt atas 28w.doktor ckp ok je lg.byk ruang lg.berat pn normal 1.2kg

Sama lah scan tadi baby songsang .. tapi doc cakap tak apa masih ada masa pusing balik kebawah

hi mommy ,, sya pun 28 week .. normal ke kalau baby berat 1017g ?? risau pula sya hm

2y trước

sy plk 1091g...tp doktor xckp apa pn..cuma dia ckp uri msih kt bwah..dk kt blakang kpala baby

Saya pun songsang hmm 36 minggu nnti scan lagi tpi berat bby saye 1.2kg masa saya 28weeks

semoga dipermudahkan semua urusan sis2 semua ..fikir positif insyaallah dipermudahkan .

sy pun sama.td bru balil dr klinik.Week 28 uri msh dibawah.Dh kena refer.pada pakar.

saya pun sama 28 mggu dan baby songsang..repeat scan lg 2 mggu tgk uri naik ke tak

Sama songsang jantina x diketahui lagi dah la nk beli barng nk thu sgt biy ke girl

brat baby saya pun 8++gram lbih je risau plak.. 28week sptut nya dah 1kg kan😂

mkn kurma jgn tggl sis sy amal kurma kismis je tiap pagi even sy krg mkn syur ..