inject kancing gigi

27weeks kne cucuk kancing gigi utk pregnt yg ke3 ni, tp dah seminggu lidah jd kebas amat, normal ke ?? sye tak ingt klu msa pregnt yg lps ada rasa mcm ni kt mulut nye, nak mkn pedas terus potong selera sbb lidah rasa mcm pedih koyak.. wlwpon mkn pedas sos cili biasa .. ada siapa pernh rasa ?

1 Trả lời

saya rasa tu simptom kurang kalsium. saya dah lepas bersalin baru rasa camtu. seminggu lebih jgk takleh pedas walaupun sos cili. ambil kalsium supplement. takde kena mengena dgn cucuk kancing gigi