24 weeks ada spotted darah. Tapi tak ada rasa sakit ke apa. Siapa ada pengalaman🥲

3 Các câu trả lời

Kita sama 24w and ada spotting. Baru je jdi mlm tdi. Tpi tkda rasa sakit pape pun. Skrg tgh warded sbb Dr nk pantau. So lebih baik puan pun pergi hospital dan check. Utk kebaikan ibu dan ank.

3mo trước

Alhamdulillah dh check smlm dgn pakar semua baik2 je..puan dh keluar hosp ke? doc pantai mcm mana ye?

Rasanya sis kena pergi hospital untuk mereka check. Biasanya kalau ada spotting mereka akan pantau

pantau