Kantung 10w tapi janin 9w 4d

22/6 scan size kantung 9w, bila scan td pulak size janin 9w 4d 😅 mungkin sebab period tak teratur. ada tak yg alami situasi mcm sy?

7 Các câu trả lời

Ok je tu . Plus minus mesti range dalam seminggu-2minggu . Kalau lebih risau baby tak membesar or ada masalah lain . Cam saya pun baru scan semalam 11 weeks 1day tp scan 10weeks 5 hari . . Normal je . Makan lah makanan berkhasiat buah buah sayur sayur . Protein .

ok je sis...sye ni lg laa jrk 2 mnggu...ank first pon mcmtu...usia kndungn dh 12w..baby bru 10w something ..aslkn jngn lbih jrk 2 mnggu .means 3 mnggu ke..tu jauh sngt...risau baby x besar ..

2mo trước

hehhe sokay sis..fhm sis..first mom mmg bnyk kerisauan dan persoalan..semoga awak dpermdhkn urusan prggy ni yee...

Beza dlm 3 hari je, inshaAllah normal tu mommy, saya pun mula2 beza dlm 4-5 hari juga, alhamdulillah lepas dari tu baby membesar ikot week dia. Jaga diri mommy 💓

2mo trước

thanks mommy 🥰

nrmal sis. sya pun kalau ikut last period dgn trikh scan beza 4 hari .doc ckp as long as baby membesar dan ada heartbeat in shaa allah okay

2mo trước

sama2😊

beza sikit tu mmg normal

normal je lari sikit tu

2mo trước

ok sis thankyouu ☺️

Normal..xbnyK pon lari

3mo trước

thankyouu 🤗