Baby active

22 weeks, baby sangat active ya. Kadang tu mcm senak sbb dia active nau 😊. Semoga membesar dengan sihat. Dan mampu bersalin normal. Doakan saya ya semua.

1 Trả lời

Semoga dipermudahkan semua sis.. semoga baik baik saja untuk baby, n sentiasa sihat walafiat.. aamiin yra.. sy baru kehilangan bayi usia 22minggu. Doakan sy kuat ya 🤲🏻

2y trước

Allahu, moga tabah. Insha Allah, awak dah ada anak syurga yg mampu jadi saham di akhirat nt. Positive! Moga ditiupkan lagi zuriat dlm rahim awak nanti! Allahumma aminnnn