Macam mana ye nak sembuhkan batuk baby. dah 1 bulan tapi tak sembuh2 lagi.

2 minggu lepas saya ada pergi kk. Dokter bagi ubat cair kahak. Dokter check paru2 ok. Cuma tu lah. Sampai sekarang tak sembuh2. Anak menyusu ok. Cuma suara dia macam serak2 sebab batuk2. Dan bila tidur batuk2 dia. Nafas pun ok je. Dah macam2 saya buat bagi uap kan air panas, sapu minyak telon , tepuk percussion. Umur anak saya 5 bulan.

1 Trả lời

Mcm anak saya aritu. Lama betul nak baik. Saya buat mcm awak. Siap pg neb 2x. Sonotron 3x. Xbaik2. Pastu saya try beli minyak cengkih raed, sapu, lepas 2minggu kot, baby ok. Najis klua lendir pastu ok dah. So xtau sbb minyak tu ke atau mmg dia dah baik sendiri. Try la. Minyak tu saya beli kat tiktok je dlm rm20 cmtu