Spotting keputihan coklat jernih

2 hari lepas saya sah jumpa doktor, doktor kata saya pregnancy threated, now keputihan saya warna coklat cair, tak pekat sgt, perlukah saya risau, rasa kena jumpa doktor lagi ke, saya baca kat instagram momcare, dia kata ada yg normal, mcm mana nk tau normal ke tak hmm, saya pregnant 7 minggu lebih, hearbeat janin cantik doktor kata

1 Trả lời

kalau saya, saya g klinik terus ,tidak sampai kesudah duk fikir. ada stgah org ckp normal ,ada stgah tak. apa2x better refer ke doktor bab mcm ni.