Hi.. Kalau Scan baby dkt KK blh request minta gmbr x?

2 Các câu trả lời

Dia letak gambar kat buku.. Tp kk sy punya gambar scan hape pun xnampak 😂.. Kabur alam betul. Masa anak 1st sy scan 5d kat swasta. Pastu frame.

2y trước

Aah.. 1st scan 12 week.. Dia cakap sy miscarriage. Scan klau ASAP xnampak apa. Dia refer ke hukm. Gambar scan hukm 100x better. Nampak baby seketoi duk joget2 hahahha. Kk scan kali ke 2, xde gambar dia kepil gambar maklumat baby je, masa tu 16w. Scan kali ke 3, masa 19w.. Dia kata plasenta kat bawah. Refer h. Ampang. Gambar kk & hospital ampang sama jer klau Asap 😂😂😂.

Klu dh buka buku dktr akn kepilkan gmbr scan dekat buku.