block spam comments

hi 1st time post ni. eh semak nya lah bila tengok post post mommies yang tanya itu ini pastu ada pulak komen “coba guna product xxx ni bun *tepek link shopee*” eh desperate betul ek sampai semua post ko spam? korang pls block je bila jumpa komen camtu 😤

1 Trả lời

Scammer kot..mcm bkn mlyu..selalu je tgk dkt komen2..mmg buat xnmpk je

4mo trước

setakat ni i jumpa 2 orang yang berbeza komen camtu so takutla kadang scroll scroll tertekan link tu ke apa