Bukaan berapa cm baru tolak masuk labor room?

1st time ni jadi nak tahu la. Biasa bukaan berapa cm baru di tolak masuk labor room ? #1stimemom #firstbaby #firstmom #ingintahu

23 Các câu trả lời

Sy pecah ketuban kt rumah, then smpi hospital doc scan, check bukaan 4cm.terus tolak msuk labor room. Rasanya time tu tak ramai kat labor room. Tu msuk terus..

2y trước

tq sis share experience ❤️

Maaf, saya tak pasti. Saya di tolak ke labour room masa 4cm 😅. Semoga segalanya dipermudahkan untuk awak.

2y trước

tq sis share experience 🥰 amin2 inshaallah sis ❤️

sy dlu anak pertama bru 2cm bukaan trus masuk labour suda sbb awal pch ktuban .apapun smoga dpermudahkan bsalin sis

2y trước

tq sis share experience 🥰 aminn inshaallah ❤️

sya anak first nak bernak masuk hospitla bukaan da 10 cm...4 minit da smpi hospital truss..bernaka

2y trước

tq sis share experience 🥰 wahh syoknya sampai terus bersalin 😁

sy time first pregnant 4cm dh masok labour room ...air ketuban dh pecah Mase tu

2y trước

tq sis share experience 🥰❤️

5cm baru dpt masuk lr and doc tunggu air ketuban pecah sndiri

2y trước

tq sis share experience 🥰🌹

Anak pertama masa dah 8cm sebab ngam2 sampai PAC, bukaan dah 8😆

2y trước

tq sis share experience 🥰 wahh tinggal tunggu 2cm lagi ye sis. Syoknyaa

Kalo kat hospital sy bersalin 4cm dh tolak ke labour room.

2y trước

tq sis share experience 🌹❤️

x pasti.. ada yg 5cm keatas ada 6cm keatas

2y trước

Okay sis tq sis share experience 🥰

bersalin last year. 8 cm baru tolak ke lr

2y trước

tq sis share experience ☺️