Kantung tak membesar

1st scan : ada kantung sahaja. 6w. 2nd scan : 2 minggu selepas 1st scan. Masih 6w. Scan dari bawah : nampak janin (gambar kat bawah). Btw, ada spotting brownish. Sehari sahaja keluar (gambar kat bawah). Doktor bagi masa 2 minggu sebelum next appointment. Ibu² yang ada pengalaman, boleh kongsikan tak?

Kantung tak membesar
1 Trả lời

most probably kndungan xjd sbb gap scan 14hari dan saiz janin masih sama. and spotting pun is sign of failed pregnancy.