Hai mommy nk tanye

18w blh ke tdo terlentang? Ank ke2 ank frst sentiasa brjge2 nom 2 bnyak edahkan..blh ke mommy?

3 Các câu trả lời

Sy tanya dr dah. Dr kata ikut keselesaan mommy. Sblum benda tu jd harm dkt baby, akan harm mommy dulu. Mommy kalau rasa selesa tidur posisi tu, teruskan. Kalau rasa sesak nafas ke apa, tukar posisi.

2y trước

sesak nafas

Tidak digalakkan tido terlentang selepas bayi dalam kandungan berusia 28 minggu, saya ada terbaca 1 artikal menyatakan bayi boleh mati dalam kandungan.

kalau boleh , elakkan 🤗

2y trước

mcm mne nk elak kan..tdo xsedar. 😴