Keguguran 18minggu 2hari

18minggu 2hari . Saya keguguran 😢 ckup sifat & dah terbentuk . Baby girl , maryam nama diberi anak syurga . Air ketuban pecah pukul 3.30pg , dan baby kluar dlm kreta otw ke hospital . Doktor syak air ketuban dijngkiti kuman . Dan skrg , payudara tengah bengkak susu .. sampai bsah baju . Bila tngok susu kluar , allah menitik air mata 😢😢 . Semoga ibu2 smua sihat dan kndungn selamat shingga brsalin . Moga lps ni ada rzki lagi 🤲🏻

1 Trả lời

My sister pun sama but almost a month dah. Pregnant twin first children tapi takda rezeki. May Allah give you strength & keep trying sis!

1y trước

Amin3x tq sis 😢😢